TilstedeVærelsen

Tlf 50 59 35 95 - E-mail: kontakt@tilstedevaerelse

5-punkt Øreakupunktur


5 punkt Øreakupunktur hos TilstedeVærelsen


Behandling af hele dig

TilstedeVærelsen tilbyder 5-punkt øreakupunktur i Odense til reducering af stress, eksamensangst, vrede, uro, tankemylder, depression, søvnproblemer, smerter mm.

 


Synergi imellem krop, sind og ånd

5-punkt øreakupunktur skaber balance i krop, sind og ånd. Alle kan have gavn af behandlingen, da det stabiliserer hele kroppen og styrker det mentale helbred. Ved hjælp af specielt udviklede nåle til øreakupunktur behandles 5 punkter i hvert øre. Nålene placeres i en bestemt rækkefølge og herefter ligger eller sidder du og slapper af i ca. 45 min. De fleste vil opleve en form for meditativ tilstand, som skaber kontakt til egen kerne og giver indsigt i ens styrker og potentiale for personlig udvikling og healing. Behandlingen er bivirknings -og smertefri, dog kan der ved ømme punkter opleves et lille stik, når nålen påføres. Når nålene fjernes kan der forkomme små dråber blod, som nemt fjernes med en vatpind.

5-punkt øreakupunktur behandling tilbydes gratis i forbindelse med 60 min. Individuel Mindfulness Session eller 60 min. Healing.

Her vil du opleve at behandlingen understøtter de mentale og fysiske emner vi berør.

5-punkt øreakupunktur kan også stå alene, her er prisen 200 kr. pr. gang.

Hvor mange behandlinger du har behov for er individuelt og aftales derfor personligt ved første behandling. Du vil opleve en positiv effekt allerede efter én behandling. Efter de første behandlinger kan du føle dig lidt træt, dette er blot et tegn på at kroppen arbejder og effekten aftager jo flere behandlinger du får, dog er er det vigtigt at huske at lytte til kroppen og få hvile og drikke en masse vand. 

Har du nåleskræk? Fortvivl ikke, i dette tilfælde kan der istedet for nåle påsættes ørefrø/kugler, som sidder fastgjort med små diskrete plastre. Disse kan sidde i op til en uge, dog skal de fjernes, såfremt punktet bliver ømt eller der er irritation fra plasteret. Denne behandling er også fin til børn/unge, som ikke bryder sig om nåle.

Behandlingen tilbydes også som firmaaftale på hele Fyn, hvor jeg kommer til jer og behandler flere samtidigt. Udover den stressreducerende effekt, styrker 5-punkt øreakupunktur også de kognitive funktioner og kan dermed øge fokus og overskud. 

Kontakt mig for nærmere info/pris.

Send E-mail til TilstedeVærelsen


Kontakt TilstedeVærelsen

Udfyld kontaktformularen og du vil blive kontaktet indenfor 24 timer. Hvis du ønsker at booke tid til sessions eller tilmelding på hold, da notér gerne hvilket.
Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk