TilstedeVærelsen

Tlf 50 59 35 95 - E-mail: kontakt@tilstedevaerelse


Min opvågning - vejen hjem til mig selv

En forårsdag i 2002 kørte jeg galt i en soloulykke og pådrog mig piskesmæld. ”Det går nok over” fik jeg fortalt, hvilket jeg så satsede på. Egenomsorg var et fremmedord og jeg skulle bare i gang igen og så ville kroppen nok glemme alt om den ulykke. Men det gjorde den selvfølgelig ikke….. 

Piskesmældet forsvandt aldrig helt og efter talrige behandlinger valgte min daværende fysioterapeut at opgive mig og meddelte, at det måtte jeg ”bare” leve med. 

Min taktik var, at jeg ved at undgå at give smerterne for meget fokus, så trådte de nok lidt i baggrunden. Og således skulle der gå 13 år med fuld tryk på karriere, familie og børn, talrige blokade indsprøjtninger og voldsomme udsving i humør og fysisk kunnen, inden min krop og mit sind sagde stop.  

Jeg blev introduceret for mindfulness, begyndte at mærke hele mig og fandt vejen hjem i mig selv. 

For mit vedkommende har mindfulness givet mig et nyt liv. Det har krævet vilje og styrke at ændre mit tankemønster og turde betræde nye veje, og det hårde arbejde kan kun udføres af én selv.  Jeg havde ingen idé om, hvor jeg skulle ende henne og hvor lang vejen ville være, hvilket også var uden betydning. Jeg var nysgerrig og mit hjerte var åbent og klar til forandring.

Jeg har stadig samme smertegrad, men min oplevelse af smerterne er anderledes og jeg ved nu at ”jeg er ikke mine smerter, jeg har smerter”. Det har betydet en verden til forskel i min livskvalitet og jeg vil invitere dig til, at lade mig hjælpe dig med at opnå det samme, hvis også du lever med kroniske smerter, stress, angst, uro eller anden ubalance i dit liv.

Og således har jeg nu i flere år oplevet et liv med mere indsigt, overskud og ro indeni mig og rundt om mig hos mine nærmeste. Jeg bruger i særdeleshed mindfulness med mine børn og har med stolthed og glæde i hjertet opdaget, hvor fantastisk et redskab det er. Det fylder dem med en indre glød, styrke og SELVVÆRD. Jeg er slet ikke i tvivl om, at de med mindfulness i deres livsstil, får de bedste forudsætninger for at stå stærkt i livets rutchebanetur. 

Jeg blev i efteråret 2017 certificeret Mindfulness Instruktør hos Sussanne Wexø ved Life Mastery Academy, og er derfor godt klædt på til at videreformidle den skønne mindfulde livsstil både udfra mine personlige erfaringer og alle de professionelle værktøjer jeg har fået med mig. Jeg underviser med heartfulness - fra hjertet. Den viden jeg giver videre til dig, har jeg selv personligt prøvet og netop den lille detalje er af stor betydning for dig og adskiller mig fra andre holistiske behandlere. Jeg ser DIG!

Jeg brænder så inderligt for, at dele min viden med dig og hjælpe dig til, at også du kan finde vejen hjem i dig selv og opleve TilstedeVærelsen.

Så kære Du, hvad kan jeg gøre for dig?

 

 
Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk