TilstedeVærelsen

Tlf 50 59 35 95 - E-mail: kontakt@tilstedevaerelse

Aktuelle hold & forløb


Aktuelle hold & forløb hos TilstedeVærelsen

På denne side kan du følge med i, hvilke hold jeg tilbyder og hvornår de starter op. Kun små hold, for at sikre den gode personlige kontakt og tid til hver enkelt deltager.

Jeg kommer også gerne ud og holder foredrag/forløb i foreninger m.fl. Har du spørgsmål eller specielle ønsker, vil jeg meget gerne høre fra dig. 

Du kan  kontakte mig ved at udfylde kontaktformularen nederst eller sende mig en E-mail

 

Stresshåndtering med mindfulness - 8 ugers onlineforløb

Styrk din mentale sundhed 🌿

Med dette online mindfulnessforløb vil du opleve:

🌿 Mindre stress & tankemylder

🌿 Mere livsglæde & bedre søvn

🌿 Bevidst nærvær & indre ro

 Du vil få enkle redskaber og råd til, hvordan du kan blive bedre til at stå imod og agere på de stigende udfordringer og krav du udsættes for. Vi vil dykke ned i kroppen og lære at forstå det autonome nervesystem og stressniveauer. Fokus på forløbet vil især omhandle dit mindset, hvor vi igennem opmærksomhedstræning vil styrke din evne til at mærke dig selv, mestre balancekunsten, opnå større nærvær og kende dine personlige værdier. Du vil opleve, at du undervejs i forløbet vil få en sundere vejrtrækning og en bedre søvn, hvilket er to vigtige faktorer for din stresshårdførhed. Det er videnskabeligt bevist at mindfulness og meditation har en positiv effekt på hjernen og forebygger stress og angst. Jeg er din støtte og sparring undervejs og giver gerne personlige/private råd, såfremt du har brug for det.

Kun 195 kr. for 8 transformerende uger

Du tilmelder ved at sende en mail til kontakt@tilstedevaerelsen.dk eller en sms til 50593595.

28 dage med mindfulness i din indbakke

Sammen hver for sig!

Jeg har skabt dette forløb, så du i ro og mag kan sidde hjemme og modtage kærlig og opløftende mindfulness.

Der er som aldrig før brug for at blive sat fokus på mental sundhed og dette forløb vil give dig en følelse af RO & NÆRVÆR.

🌿 28 dage med mentale mindfulnessteknikker, øvelser og positive bekræftelser.

🌿 Hver dag modtager du en e-mail med dagens kærlige intention og støttende mindfulnessøvelse.

🌿 En gang om ugen modtager du ugens fokuspunkt og en omfavnende meditation som nænsomt guider dig i ugens forløb.

🌿 Pris for dette transformerende forløb fyldt med egenomsorg er kun DKK 195 ,-

Tilmeld

 

Mindfulness individuel session

For dig som ønsker en personlig og privat session, hvor vi igennem samtale og meditation berører lige netop det emne, som du har brug for.  Hver session vil tage udgangspunkt i din hverdag og dine personlige behov. Med mindfulness træner vi evnen til at reagere på livets udfordringer på en mere rolig og hensigtsmæssig måde. Mindfulness er bevidst nærvær, som arbejder med din tankegang og dit livssyn. Derudover vil du opleve en øget kropsbevidsthed og kontakt til dit åndedræt med guidet meditation, som du også vil modtage på lydfil til at kunne bruge derhjemme. Effekten af mindfulness stiger, når det dagligt praktiseres, til at starte med blot 10-20 minutter hver dag. Dette støttes du nænsomt i at opretholde og udvikle, således at du opnår en mere kærlig åbenhed overfor dig selv og en lettere tilgang til hverdagen og livet. Det anbefales at du efter 2-4 uger møder til en ny session, hvor metoderne finpudses og nye øvelser tilføjes for at holde mindfulness træningen ved lige.

Også mulighed for "gående mindfulness " hvor vi mødes i naturen og fordyber os, hvilket i sig selv, har en meget healende og energiløftende effekt på krop og sind. Kan også kombineres med Reikihealing og 5-punkt øreakupunktur.

30 min. 300 kr. / 60 min. 500 kr. 

Tilbud i april: 60 min 350 kr!

Har du en psykisk lidelse, eller er du i behandling med psykofarmaka, så vil jeg meget gerne høre fra dig, inden du booker din tid.

Ja tak, jeg ønsker en tid

 

Meditation for krop og sjæl  "TilstedeVærelset"

En dejlig stund med tid og velvære til dig selv i en travl hverdag. Igennem guidet meditation finder vi vejen til det dybe åndedræt og indre ro. Forebygger stress, angst og depression. Alle uanset erfaring kan deltage, min. 12 år.

Der tilmeldes senest dagen før på sms 50593595

21. oktober 2021 kl. 19.30-20.30

Gymnastiksalen Frøbjerg Orte Friskole, Orte Vejsmark 20, 5560 Aarup

60 min. meditation 120,-  eller 1 klip fra turkort.

 

Mindful WALK

Vil du med ud og gå?
Mindfulness i naturen er meget powerfuldt og kan virkelig vække alle dine sanser og træne dit bevidste nærvær. Til Mindful WALK går vi en tur i stilhed og undervejs guider jeg dig til små mindfulness øvelser. Vi gør et lille stop, hvor vi fordyber os i vores vejrtrækning og den smukke natur. 

Turen er ikke egnet for gangbesværede.

Varighed ca. 1 time

Ny dato kommer når muligt!

Pris 50,- pr. pers. betales med Mobilpay på dagen 

Tilmelding nødvendig på sms 50593595

 

Mindfulness & Mentaltræning på jobbet – den gode medarbejder

Dette hold henvender sig til firmaer, som ønsker at tage hånd om deres medarbejdere og højne den gode trivsel.

Igennem mentaltræningsøvelser og meditation kan deltagerne implementere mindfulness i deres hverdag og vil således opleve

  • mere tålmodighed
  • bedre fokus og produktivitet
  • øget empati og medfølelse
  • større kropsbevidsthed
  • mindre stress og angst

Holdet kan bygges op på flere måder, kontakt mig på E-mail  og vi finder den løsning, som passer bedst til netop jeres firma og medarbejdere.

Det kan anbefales at booke mit populære foredrag "Mental sundhed med mindfulness" som en lille "teaser" inden et forløb.

 

Mindfulness i skoler og institutioner

Aldersvarende mindfulness med fokus på ” hvor er min opmærksomhed”

Igennem leg og øvelser vil børnene lære at blive bevidste om, hvor de retter deres opmærksomhed hen og hvordan de kan flytte fokus og hermed ændre deres tanker og følelser.

Mindfulness skaber større kropsbevidsthed og empati. Børnene vil meget bedre kunne rumme deres følelser, have overskud til hinandens forskelligheder og et større fællesskab i gruppen vil opstå.

Kontakt mig på E-mail og vi skaber et forløb, som passer til helt perfekt til jeres skønne børn.

 

Mindfulness til private arrangementer og grupper

Til jer, som ønsker at samle en gruppe i hjemmet eller hos mig og opleve en nærværende og energigivende stund. Kan feks. være for en samling af familiemedlemmer, til fødselsdag, polterabend, personalegrupper, foreninger mm. Mulighederne er mange.

60 min. skøn mindfulness koster 150 kr pr. pers ved min. 6 pers.

Er I en stor forsamling (mere end 20 pers.) anbefaler jeg foredrag. Se mere herunder.

Kan også kombineres med Reiki Healing og 5-punkt øreakupunktur.

Kontakt mig på E-mail  for yderligere info.

 

Foredrag - Mental sundhed med mindfulness

Mange spekulerer over, hvad Mindfulness egentlig er for en størrelse.

Med foredraget, afmystificerer jeg ordet "Mindfulness" og forklarer på en helt simpel og jordnær måde, hvad det vil sige at leve mindfuldt. Jeg fortæller blandt andet om min egen personlige rejse hvor jeg gik fra at være syg og stresset til at opnå det mindfulde liv i balance, jeg lever i dag både privat og proffesionelt.  Så har I lyst til at "se giraffen" og få en bedre forståelse for mental sundhed, så er et foredrag noget for jer. Kan tilpasses efter behov, så de emner som berører netop jer bliver indraget i foredraget.

Forslag til emner kan være:

Stresshåndtering

Smertehåndtering

Tankens kraft

Mindfulness i børnehøjde

Mange firmaer og foreninger har allerede oplevet et fordrag med stor succes, så hvorfor vente? Book jeres foredrag allerede i dag!

Kontakt mig på E-mail for yderligere info og pris.

 

Jeg vil glæde mig til at dele skønne stunder med dig.

Namaste

Michelle

 


Kontakt TilstedeVærelsen

Udfyld kontaktformularen og jeg kontakter dig hurtigst muligt. Ønsker du tilmelding på hold, kan dette skrives i beskedfeltet.
Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk