TilstedeVærelsen

Tlf 50 59 35 95 - E-mail: kontakt@tilstedevaerelse

Meditation


Meditation

 

Drømmer du om ro og nærvær i hverdagen? Så kan mindfulness meditation hjælpe dig!

Mindre stress & Tankemylder

Mere livsglæde & Bedre søvn

Bevidst nærvær & Indre ro


Tanker kommer og går som skyer på himlen

Med ca. 60.000 tanker dagligt, kommer vi ofte til at køre på "auto repeat" og bliver styret af tanker, som ikke nødvendigvis er sande. Meditation handler om at mærke hele kroppen og bevidst arbejde med vores tanker og følelser. Kun når vi åbner op og tillader os selv at være med det, som er, kan vi bearbejde og finde ro. Det er videnskabeligt bevist, at meditation har en positiv effekt på vores hjerne. Især i området omkring hjernestammen ses øget aktivitet, hos mennesker som mediterer. Dette område har blandt andet kontakt til vores puls og åndedræt. Så en god praksis med daglig meditation leverer altså skønne, sundhedsfremmende egenskaber til dit sind og din krop. Hos TilstedeVærelsen får du gennem meditation redskaberne til en sundere krop og sind.

Lær at rette din opmærksomhed mod en bestemt ting og finde dit indre fokus!

Meditation og Reikihealing kan med fordel kombineres i en skøn forening til dig, der har brug for en dybere ro og omsorg. En personlig individuel behandling, som tilpasses dig og dine ønsker. Der anbefales et forløb på 4-10 gange, alt efter hvordan din healende udvikling forløber. Ved hver session vil vi tage udgangspunkt i din hverdag og dine behov for healing. Igennem åben dialog og praktiske hjemmeøvelser, vil du være medhjælpende til at skubbe din egen healing på rette vej. 

Få skabt din egen meditationspraksis allerede i dag!

Når du kommer forbi mig og booker en tid til meditation, har du allerede taget første skridt mod en øget rummelighed og bevidsthed. Jeg har løbende hold og mindfulness forløb med meditation i Odense og omegn.

Ønsker du, at vide mere om, hvad jeg tilbyder eller booke en tid, kan du bruge kontaktformularen nederst på siden.

Har du en psykisk lidelse, eller er du i behandling med psykofarmaka, så vil jeg meget gerne høre fra dig, inden du booker din tid.

Jeg tilbyder naturligvis også meditation og healing uden for Odense. Jeg dækker hele Fyn og kommer gerne ud til gruppearrangementer, fordrag og lignende. 

Namaste

Michelle


Kontakt TilstedeVærelsen

Udfyld kontaktformularen og jeg kontakter dig hurtigst muligt. Ønsker du tilmelding på hold, kan dette skrives i beskedfeltet.Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk