TilstedeVærelsen

Tlf 50 59 35 95 - E-mail: kontakt@tilstedevaerelse

Mindfulness


Mindfulness er en sund livsstil


Få hjælp til at holde den mentale form ved lige med Mindfulness

 

Jeg tror på, at vi alle er født mindfulde, men omstændighederne presser os ofte over på autopilot, og vi mister derved kontakten med vores indre kerne og essens. Det er et faktum, at stress er blevet en folkesygdom, som sygemelder tusindvis af danskere årligt. Og det er ikke kun voksne, som bliver ramt, men også vores børn og unge, hvor det kommer til udtryk i urolige, triste og angste sjæle. Sådan skal det ikke være! Derfor tilbyder TilstedeVærelsen mindfulness i egne lokaler i Odense og i resten af landet efter aftale.


Mental sundhed ambassadør

Jeg har en mission om at hjælpe til at udbrede mindfulness, således at danskerne kan opnå et sundere mentalt helbred og et bedre liv. Hver dag hjælper jeg mange til en mere rolig tilværelse og jeg er sikker på, at jeg også kan hjælpe dig til at komme i kontakt med din indre kerne.

Mindfulness er mentaltræning, som alle kan tage til sig.

Simple, virksomme redskaber som du nemt kan implementere i din hverdag, gør at alle kan lære mindfulness hos TilstedeVærelsen.

Mindfulness er for vores kære børn bliver bombarderet med input i skolerne, hvor de skal passe ind i de rammer, der her bliver sat. Hvor dejligt ville det ikke være, hvis vi kunne sætte mindfulness på skoleskemaet, på lige fod med idræt, og vise vores børn vejen til selvtillid, empati og overskud til at rumme sig selv og andre. Hvor de lærer at være i alle slags følelser og reagere hensigtsmæssigt herpå, med mindre mobning og bedre læring som følge heraf. 

Har du et firma? Og ønsker du at forbedre jeres arbejdsmiljø og forebygge stress og sygdom? Så kan du med fordel booke mig til et forløb med Mindfulness & Mentaltræning. Medarbejdere i trivsel yder bedre og er mere omstillingsparate.

Mindfulness er også for dig med kroniske smerter. Her kan mindfulness give dig en følelse af at ”komme hjem” i sig selv. Du vil opdage, at kroppen rummer så meget mere end de drænende smerter. Jeg selv har levet med kroniske smerter i mange år, og derfor kan jeg relatere til de svære følelser, der følger med smerterne. Mine erfaringer med smertelindring med mindfulness er gode - og jeg vil meget gerne dele dem med dig.

Mindfulness er for alle, uanset hvor du er i livet!

Mindfulness giver et nyt syn på livet

Mindfulness er en måde at være i livet på, valget er dit.

Igennem redskaber såsom meditation og åndedrætsteknikker opnår vi indsigt og refleksion i vores tanker og adfærd. Vi mærker hele kroppen både fysisk og psykisk og lærer at navigere i livet med klarhed og nærvær. Der opnåes øget selvværd og indre styrke.

Det handler om balance

Vil du opleve følelsen af at stå stærkt i dig selv og være modstandsdygtig overfor ydre påvirkninger, så er Mindfulness individuel session det rigtige valg for dig. 

 

Ønsker du at booke et firmaforløb med TilstedeVærelsen, kan du kontakte mig på kontakt@tilstedevaerelsen.dk

Bor du uden for Odense, så tilbyder jeg mindfulness på hele Fyn. Kontakt mig og vi finder en løsning.

Vil du vide mere og booke en tid så tjek aktuelle hold & forløb her

Jeg glæder mig over, at du er her.

Namaste

Michelle 


Kontakt TilstedeVærelsen

Udfyld kontaktformularen og jeg kontakter dig hurtigst muligt. Ønsker du tilmelding på hold, kan dette skrives i beskedfeltet.
Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk